Reclamă amuzantă la BMW Lane Departure Warning

Chiar dacă în prima fază, această reclamă ne face să zâmbim, după un timp ne dăm seama că uneori chiar "nu avem capul pe umeri" când suntem la volan.

Reclamă amuzantă la BMW Lane Departure Warning Reclamă amuzantă la BMW Lane Departure Warning

Bakery Films a creat o reclamă pe cât de amuzantă pe atât de adevărată pentru a promova noul sistem de siguranţă de la BMW, Lane Departure Warning. Motto-ul acestui spot publicitare este "Deoarece capul tău nu se află întotdeauna la locul potrivit" şi cu toţii ar trebui să îi dăm dreptate. Fiecare dintre noi a fost, şi nu doar o dată, distras de anumiţi factori în timpul condusului, iar acest lucru poate avea urmări grave. Din acest motiv, constructorul bavarez, BMW, oferă ca opţiune pentru modelele sale sistemul de siguranţă, Lane Departure Warning. Atunci când conducătorul auto depăşeşte marcajul care desparte benzile de circulaţie fără a semnaliza, sistemul avertizează şoferul prin vibraţia volanului. Acest sistem funcţionează şi atunci când intenţionăm să schimbăm banda de circulaţie şi semnalizăm acest lucru, dar există pericolul de a lovi o maşină care se află în lateral sau vine cu viteză mai mare din spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.