Reclama asta la Volkswagen Passat ne spune că o maşină economicoasă îţi face copiii mai cuminţi. VIDEO

Sigur, e puţin trasă de păr, dar ascunde o boabă de adevăr.

Reclama asta la Volkswagen Passat ne spune că o maşină economicoasă îţi face copiii mai cuminţi. VIDEO Reclama asta la Volkswagen Passat ne spune că o maşină economicoasă îţi face copiii mai cuminţi. VIDEO

E bine să ai o maşină care consumă puţin combustibil. Iar nemţii de la Volkswagen ştiu asta, fiindcă altfel nu ar fi publicat reclama de mai jos. De fapt, cei de la Volkswagen sunt atât de încrezători în consumul mic de carburant al unui Passat diesel, încât sunt de părere că juniorii de pe bancheta din spate pot sta cuminţi până la destinaţie, spre deosebire de copiii care călătoresc cu o maşină mai însetată.

Aruncă o privire peste videoclipul de mai jos şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.