Reclama Audi difuzată în pauză Superbowl-ului e genială - VIDEO

Reclamele difuzate în pauza SuperBowl-ului sunt de obicei ...

Reclama Audi difuzată în pauză Superbowl-ului e genială - VIDEO Reclama Audi difuzată în pauză Superbowl-ului e genială - VIDEO

 

Reclamele difuzate în pauza SuperBowl-ului sunt de obicei amuzante, dar unele merg pe sensibilitate şi dau lovitura. Audi şi-a prezentat spotul pentru modelul R8, în care îl omagiază discret pe David Bowie, legendarul cântăreţ britanic decedat la începutul acestui an. Pe coloana sonoră a reclamei apare piesa Starman a îndrăgitului cântăreţ.
 
Înconjurat de amintiri ale epocii de aur a călătoriilor în spaţiu, un astronaut pensionat şi-a pierdut sensul vieţii. Când fiul său îi oferă şansa să conducă noul Audi R8 V10 plus, capabil să atingă 330km/oră, bătrânul retrăieşte vremurile sale de glorie.
 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.