Reclamă Audi la Superbowl: uite cum te scapă Audi de vampiri!

Pentru că Superbowl e unul dintre cele mai importante evenimente sportive din America, Audi s-a gândit să vină cu o reclamă în care se leagă chiar de unul dintre subiectele cele mai actuale printre tineri: vampirii. Remember Twilight?

Seria filmelor cu vampiri sexy şi vârcolaci musculoşi Twilight Saga a produs o adevărată isterie în publicul adolescentin din SUA. Dar s-ar putea ca noua reclamă Audi de la Superbowl să nu fie chiar pe gustul fanilor trilogiei - deoarece Audi a găsit, într-un mod comic, ac de cojocul vampirilor. Vedeţi în continuare despre ce este vorba:

Audi vs vampiri - farurile sunt raspunsul de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.