Reclama emoţionantă la Subaru care ne aduce aminte de copilăria noastră... cu Dacia. VIDEO

Care a fost prima ta maşină? Dacă a fost vorba de maşina părinţilor tăi, înmânată cu grijă, cel mai probabil, de tatăl tău, atunci vei înţelege acum nu doar emoţia pe care o resimt adolescenţii atunci când se urcă pentru prima oară la volan, ci şi părinţii, atunci când renunţă la vechea lor iubire pentru copiii lor.

Nu, prima mea maşină nu a fost un Subaru, după cum cred că nici prima ta maşină n-a fost un Subaru. Dacă ai trăit în România, cel mai probabil că prima ta maşină a fost o Dacia sau vreo altă vechitură pe care ai acceptat-o cu o oarecare strângere de inimă din partea părinţilor tăi. Dar ce emoţii, să conduci pentru prima oară maşina familiei! Ce senzaţie, să ai pentru prima oară doar pentru tine o maşină în care ai copilărit!

E adevărat, generaţiile mai noi nu mai moştenesc maşini păstrate în familie cel puţin un deceniu, pentru că astăzi oamenii îşi schimbă mult mai repede maşinile. Însă adevărul e că, indiferent că vorbim de Dacia 1300 (ca în cazul meu - Bălana, cea care ne-a dus prin toată România de-a lungul ultimilor ani de comunism), sau de o altă maşină, impactul emoţional e cel puţin la fel de mare pentru părinte, cel care are amintiri poate mult mai vii decât ale tale atunci când îţi predă maşina.

O reclamă cu mult suflet de la Subaru, şi o întrebare din partea noastră: tu cât de mult ai iubit prima ta maşină?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.