Reclama foarte îndrăzneaţă la Volkswagen Polo

Credeaţi că francezii fac reclame îndrăzneţe şi cu conotaţii sexuale? Atunci înseamnă că nu aţi văzut această reclamă la Volkswagen Polo.

Este clar această reclamă nu este deloc pentru cei pudici şi la fel de rigizi precum suspensia de la noul Volkswagen Polo. Pentru că ideea centrală este de a sublinia ce ţinută de drum fermă are hatchback-ul german cu suspensia sport. În schimb acest spot reuşeşte să genereze cu totul alte reacţii şi sigur nu a intrat în grila de programe a vreunui post TV, fiind un viral doar pentru internet

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.