Reclama genială care descurajează folosirea telefonului la volan - VIDEO

Autoritatea de Transport din Noua Zeelandă a realizat un spot care încearcă să facă şoferii să conştientizeze riscul utilizării telefonului la volan.

Reclama genială care descurajează folosirea telefonului la volan - VIDEO Reclama genială care descurajează folosirea telefonului la volan - VIDEO

 


Autoritatea de Transport din Noua Zeelandă a realizat un spot care încearcă să facă şoferii să conştientizeze riscul utilizării telefonului la volan. Reclama ne sfătuieşte să ignorăm notificările telefonului mobil atunci când suntem în trafic, atât pentru siguranţa noastră, cât şi a pasagerilor pe care îi transportăm, iar modul de abordare e genial.

Pentru coloana sonora s-a folosit melodia Hello a lui Lionel Ritchie, iar spotul, deşi este foarte amuzant, are un mesaj educativ. În ceea ce priveşte originalitatea, putem spune că ideea din spatele reclamei este foarte bună. 

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.