Reclamă în SuperBowl la VW Passat pentru USA

Cel mai nou VW Passat va putea fi văzut de către americani în reclamele din timpul SuperBowl-ului. Iată aici clipul publicitar!

Înainte de a fi lansat pe data de 6 februarie, americanii vor avea ocazia să vadă noul VW Passat în reclamele din pauza SuperBowl-ului. Clipul publicitar are la bază tema filmului Stars Wars în care un Darth Vader "mai tânăr" încearcă să-şi folosească "Forţa" pe diferite obiecte, inclusiv pe modelul german.

Se pare că această reclamă a atras destul de mult atenţia publicului de pe internet, ţinând cont că pe site-ul YouTube a făcut peste 5 milioane de vizualizări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.