Reclamă îndrăzneaţă la Renault Clio RS

Renault ne îndeamnă să cerem mai mult de la viaţa de adult cu Renault Clio RS, cum ar fi ieşitul la agăţat în faţa şcolii.

Renault mizează în general pe umorul în reclame şi chiar atunci când vine vorba de divizia Renaultsport acest ingredient nu lipseşte din reţetă. În loc să ne etaleze capacităţile dinamice impresionante francezii ne arată sex appeal-ul lui Clio RS. Astfel în timp ce restul tăticilor pleacă acasă cu copii, tăticul pleacă cu profa sexy, spre invidia celorlalţi bărbaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.