Reclamă la asigurări auto: ştii ce ascund oile?

Ce legătură pot avea oile cu asigurările auto? Ei bine, o firmă de producţie publicitară a realizat o reclamă amuzantă. Pe care trebuie să o urmăriţi până la capăt pentru a primi răspunsul la întrebarea din titlu.

Probabil oricine a condus prin ţară a fost pus cel puţin o dată în viaţă în situaţia de a aştepta după turmele de oi sau vaci care au inundat şoseaua. Cei care şi-au văzut maşinile scrijelite sau chiar lovite de cornute probabil fac o legătură directă între animale şi asigurările auto.

Ceilalţi, însă, ar trebui să înveţe mai bine graiul scoţienilor. De ce? Urmăriţi reclama până la capăt pentru a afla...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.