Reclamă la ediţia specială Jeep Wrangler Call of Duty MW3

Ediţia specială, Jepp Wrangler Call of Duty Modern Warfare 3, face faţă oricărei situaţii, în noua campanie intitulată “Cel mai dur vehicul din lume”. VEZI VIDEO!

Reclamă la ediţia specială Jeep Wrangler Call of Duty MW3 Reclamă la ediţia specială Jeep Wrangler Call of Duty MW3

Această campanie de promovare este o continuare a parteneriatului de succes de anul trecut între Jeep şi Call of Duty: Black Ops. De data aceasta, "vedeta" este Jeep Wrangler Call of Duty MW3 care, în noua reclamă realizată de agenţia de publicitate Global Hue, este supus unor situaţii asemeni celor din joc, cărora le face faţă cu succes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.