Reclamă la noul Mercedes-Benz C63 AMG Black Series

Producătorul german îşi promovează noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series printr-un spot publicitar extrem de dinamic, în care performantul model îşi demonstrează calităţile sportive. VEZI VIDEO!

În noua reclamă, cel mai sportiv coupe al gamei Mercedes-Benz C-Class Coupe se trezeşte la viaţă când se lasă întunericul iar luminile showroom-ului se sting. Acesta iese pe străzi, dezlănţuindu-şi pofta de viteză şi speriind vagabonzii cu "răgetul" propulsorului său V8 de 517 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.