RECLAMĂ: Lexus face echipă cu unul dintre modelele sexy de la Sports Illustrated

Formele sexy ale uneia dintre modelele care au pozat pentru revista Sports Illustrated au fost valorificate într-un mod inteligent în noua reclamă la Lexus GS.

Ideea celor de la marketing pune în practică realizarea unui circuit proiectat după conturul frumoasei blonde de la Sports Illustrated, Tori Praver. Pe acest circuit, doi piloţi profesionişti vor testa la limită performanţele noului model Lexus GS F Sport. Câştigătorul dintre cei doi şoferi experimentaţi, şi anume pilotul de curse Scott Pruet şi cascadorul Greg Tracy, va avea plăcerea de a face o tură alături de superba domnişoară.

De asemenea, campania de marketing include şi o serie de aplicaţii pentru iPhone, printre care şi una ce îţi va permite să downloadezi imagini cu modelul de la Sports Illustrated şi noul GS, sau un joc de curse online unde vei putea concura pe circuitul Lexus, denumit Tori 500.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.