Reclama pentru noul Mercedes-Benz Vito ar putea să te lase cu sechele

Să nu zici că nu te-am avertizat! Nu vei vedea magie Mercedes-Benz aici, ci o relaţie controversată între S-Class Coupé şi Actros.

Reclama pentru noul Mercedes-Benz Vito ar putea să te lase cu sechele Reclama pentru noul Mercedes-Benz Vito ar putea să te lase cu sechele

Nu ne amintim să fi văzut vreo reclamă de la Mercedes-Benz plictisitoare. Departamentul de marketing de la Mercedes tot timpul a ştiut să evidenţieze farmecul şi eleganţa de care dau parte produsele lor - au făcut chiar şi o reclamă cu pisici la un moment dat

Însă asta... asta este ceva cu adevărat deosebit. În noua reclamă - pentru Mercedes-Benz Vito - Mercedes vrea să ne arate că lucrurile magice există doar în filme (şi în unele spoturi publicitare). Restul este muncă. Şi nu la munca echipei de ingineri se referă, ci la munca de convingere dusă pentru a împerechea un S-Class Coupé cu un Actros. 

Se pare că pentru asta ai nevoie de un hangar semi-luminat şi de coloana sonoră de la Dirty Dancing. Cert este că noi o să evităm să folosim termenul „familie” când ne referim la gama Mercedes-Benz, pentru că tocmai a căpătat conotaţii sensibile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.