Reclamă Peugeot 308

Peugeot a făcut publică prima reclamă la Peugeot 308 facelift prin intermediul paginii constructorului francez de pe site de socializare Facebook.

Prima reclamă la Peugeot 308 facelift a fost făcută publică exclusiv pe pagina de Facebook a producătorului francez. Peugeot 308 facelift a fost lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011. Compacta celor de la Peugeot a suferit o restilizare serioasă, după o carieră de trei ani fără intervenţii stilistice, transformând 308-ul într-o maşină mai serioasă, dar şi mai elegantă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.