Reclamă şocantă în UK pentru accidente rutiere

În Marea Britanie a fost demarată o campanie de conştientizare a pietonilor vis-a-vis de pericolele la care se expun atunci când traversează strada şi au...căştile de la MP3 player în urechi.

La prima vedere, tema campaniei poate fi chiar hilară. Dar, situaţia este îngrijorătoare, cel puţin în Marea Britanie, unde 75% din tineri utilizează zi de zi MP3 player-le, riscând astfel, accidente rutiere grave. Acestea pot apărea din cauza lipsei de atenţie a pietonului atunci când se angajează în treversarea străzii, sau că pur şi simplu nu aud maşinile.

Vezi aici reclamele!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.