Reclamă VW Routan cu Brooke Shields

De obicei, reclamele scurte au cel mai mare efect. La americani, însă, funcţionează şi sistemul spoturilor publicitare lungi şi plictisitoare. În cazul lui VW Routan, probabil germanii s-au gândit că, la o maşină mare, merge un filmuleţ lung.

Un monovolum este asociat în mod normal cu oamenii familişti - ai o familie numeroasă, deci ai mai multe locuri. VW a creat o întreagă poveste în jurul lui Routan, prezentată de Brooke Shields. Poveste bazată pe psihologia inversă - oare publicul american va înţelege?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.