Reclame Audi vs. BMW - de ce îşi riscă viaţa unii...

Continuă ciclul reclamelor în care Audi se foloseşte de rivalii săi principali pentru a-şi evienţia produsele. Deşi BMW este principalul vizat, nu sunt ocoliţi nici Mercedes-Benz sau Lexus. Iată un spot tensionat, cel puţin prin prisma cascadoriilor.

Un nou episod din "Războiul reclamelor" Audi vs. BMW - de data aceasta, clientul unui BMW este atras în mod irezistibil de maşinile Audi, recurgând la un gest extrem (care, de altfel, i-a făcut pe producătorii reclamei să pună un mic mesaj, prin care atenţionează că este vorba de o cascadorie şi să nu încercăm să facem aşa ceva pe cont propriu).

Despre ce este vorba, vedeţi în clipul următor:

Razboiul reclamelor Audi vs BMW continua de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.