Reclame la noul Subaru WRX STI Sedan

…pe mama soacră, un tip dur, un bărbat obişnuit sau unul de culoare. Totul constă în G-uri şi utilijaul potrivit cu care să le livrezi, de exemplu noul Subaru WRX STI Sedan.

Deşi asta vrea să ne spună Subaru prin noua campanie "Get more Gs", reţeta nu este aşa de simplă ci mai este nevoie şi de omul potrivit care să le genereze. În acest caz este vorba de Dave Mirra, cel care deţine recordul pentru cele mai multe medalii la X Games şi pilotul Subaru Rally Team American, adică în alte cuvinte un dependent de adrenalină. Ei bine, iată cum reacţionează oamenii din diverse categorii sociale injectaţi cu senzaţii extreme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.