Reclame noi cu Suzuki Kizashi

De sărbători, Suzuki a lansat o nouă campanie publicitară pentru modelul Kizashi în care, surprinzător, este comparat cu Audi A4, Mercedes C-Class şi Volvo S40.

Reclame noi cu Suzuki Kizashi Reclame noi cu Suzuki Kizashi

Cele trei spoturi TV, pe care le veţi putea vedea mai jos, fac parte dintr-o campanie denumită Kizashi Kicks, care nu face decât să promoveze nou lansatul sedan de clasă medie, Suzuki Kizashi. Acesta apare într-o serie de clipuri video amuzante şi surprinzătoare, în care este comparat cu două modele germane şi unul suedez.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.