Record: cel mai lung nume de pe un permis auto!

O femeie din Hawaii a întâmpinat o problemă neobişnuită în momentul în care a luat examenul auto: numele prea lung nu putea fi imprimat pe permisul auto... Aşa încât autorităţile au fost nevoite să modifice caracteristicile micului dreptunghi din plastic! Pregătiţi-vă pentru numele care urmează.

Record: cel mai lung nume de pe un permis auto! Record: cel mai lung nume de pe un permis auto!

Janice "Lokelani" Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele. Acesta este numele femeii de 36 de ani care a reuşit să convingă autorităţile din Hawaii să modifice caracteristicile permisului de conducere, pentru ca numele său să încapă în întregime.

Până acum, cardul din plastic permitea imprimarea numelor lungi de până la 35 de caractere, însă Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele este format din... 36 de caractere (ultimul fiind ”okina”, un caracter specific doar alfabetului hawaian).

În urma campaniei acestei femei, Departamentul de Transporturi din Hawaii a modificat formatul permiselor auto, care de acum încolo vor permite imprimarea unor nume lungi de până la 40 de caractere.

Pentru cei interesaţi, iată şi transcrierea fonetică a numelui Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele: KAY'-ee-hah-nah-EE'-coo-COW'-ah-KAH'-hee-HOO'-lee-heh-eh-KAH'-how-NAH-eh-leh (vezi în video pronunţia)

Oare în România care este cel mai lung nume de pe un permis auto, ştie cineva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.