Record de consum Seat

Seat a lansat un nou model Leon, Ecomotive, dotat cu celebrul campion la capitolul consum din cadrul grupului Volkswagen şi anume motorul TDI de 105 CP.

Record de consum Seat Record de consum Seat
Pentru atingerea unor asemenea performanţe, Volkswagen a umblat la mai multe componente ale unui model Leon standard. Astfel ca rapoartele treptelor de viteză 3, 4 şi 5 au fost mărite în medie cu 8,2% iar greutatea automobilului a fost redusă prin renunţarea la anumite opţionale. Cauciucurile 195/65 R15 cu reziştenţă mică la înaintare au contribuit şi ele la atingerea unui consum de 3,9 litri la 100 de km. Emisiile de CO2 sunt de doar 119 g/km.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.