Record de pasageri într-un BMW Seria 3 cu numere româneşti. Poliţiştii germani au fost sideraţi!

Autor: Cristian Agatie 28 aug. 2019 Știri auto
Record de pasageri într-un BMW Seria 3 cu numere româneşti. Poliţiştii germani au fost sideraţi!

Poliţiştii de frontieră din Passau au oprit un automobil BMW Seria 3 care transporta două familii de români. Nu mai puţin de patru adulţi între 24 şi 31 de ani şi trei copii (unul de şase ani şi doi nou-născuţi) călătoreau în habitaclu. Niciunul dintre ocupanţii maşinii nu purta centura de siguranţă. Pentru că aceştia aveau un comportament suspect, poliţiştii au continuat controlul şi au cerut şoferului să deschidă portbagajului.

Poliţiştii au fost sideraţi să constate că în portbagaj se mai găseau doi băieţi, unul de patru ani şi celălalt de cinci ani. Explicaţia adulţilor, care se întorceau în ţară, a fost că una dintre maşini s-a stricat, iar cele două familii s-au înghesuit în singura rămasă disponibilă.

Cum chiar şi maşina care-i transporta avea probleme tehnice, poliţiştii nu le-au permis să treacă graniţa spre Austria, toţi cei nouă fiind cazaţi la un hotel din apropiere de unde au fost preluaţi de rude a doua zi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide