Record de vânzări pentru Kia, în prima jumătate a anului 2018. Sportage rămâne cel mai bine vândut model

Performanţele companiei au fost susţinute ...

Record de vânzări pentru Kia, în prima jumătate a anului 2018. Sportage rămâne cel mai bine vândut model Record de vânzări pentru Kia, în prima jumătate a anului 2018. Sportage rămâne cel mai bine vândut model

Kia Motors a înregistrat cele mai bune vânzări ale sale în Europa în primele şase luni ale anului, cu 264,010 unităţi* vândute în perioada ianuarie-iunie 2018. 

Performanţele companiei au fost susţinute în ultimele luni de lansarea noilor modele şi a sistemelor de propulsie avansate, electrificate. Mai exact, vânzările automobilelor Kia cu sisteme de propulsie avansate - cuprinzând vehicule hibride, plug-in hibride şi electrice - a crescut cu 46% faţă de anul anterior. În primele şase luni ale anului 2018 au fost vândute 27,507 vehicule electrice, reprezentând mai mult de 10% din toate vânzările Kia înregistrate în acest an.

A doua generaţie a familiei cee’d a depăşit vânzările modelului Picanto în ultima sa lună de vânzări, reluându-şi poziţia secundă de cel mai bine vândut automobil al gamei Kia, cu 39,354 unităţi vândute în Europa. Noul Kia Ceed a fost lansat în producţie în Slovacia, cu versiunile hatchback în cinci uşi şi Ceed Sportswagon aflate deja în curs de vânzare în multe ţări din Europa.

Vânzările modelului pentru oraş Kia Picanto au crescut cu 6% faţă de anul anterior, la 36,985 unităţi. Între timp, crossover-ul compact Stonic, lansat la începutul anului, a devenit deja al patrulea cel mai bine vândut model Kia în Europa, cu 30,779 unităţi vândute în primele şase luni. Topul cinci al celor mai bine vândute modele Kia, este încheiat de hatchback-ul Kia Rio, care a adunat 23,562 vânzări în acest an.

Stinger a contribuit de asemenea la creşterea Kia, cu mai mult de 2,000 de unităţi livrate clienţilor europeni până acum în acest an.

Sportage rămâne cel mai bine vândut model al brandului Kia în Europa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.