Record de vară: 257 km/h pe autostrada soarelui

Viteza record cu care a fost înregistrat în această vară un şofer pe autostrada soarelui a fost de "doar" 257 de km oră. Primul loc a fost obţinut la fotografie.

Recordurile verii la viteză pe patru roţi aparţin unor mărci de prestigiu, ale căror performanţe au fost „omologate“ de radarele Poliţiei Autostrăzi. Pista favorită a “piloţilor” români a fost Autostrada Soarelui. Vă prezentăm, în continuare, clasamentul sezonului. Pe primul loc - un BMW seria 7, care a fost înregistrat de aparatul radar cu 257 de km/h. A câştigat la fotografie, pentru că argintul a revenit unui Aston Martin care zbura cu 253 de km/h. Diferenţele nu sunt foarte mari, nici la amendă, nici la alte sancţiuni.

Ambii şoferi au depus contestaţie, deci până la terminarea procesului conduc bine-mersi. Recordul de viteză a fost stabilit de un motociclist, cu peste 300 de km la oră. Dar despre modul în care a fost prins de poliţişti puteţi citi mai multe aici.

VEZI TOATE ANUNTURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.