Record de viteză pe circuitul de la Shanghai stabilit de Porsche Panamera Turbo

Porsche Panamera Turbo a stabilit recordul de viteză pe circuitul de F1 din Shanghai pentru maşini de serie în patru uşi.

Timpul pe care Porsche Panamera Turbo l-a înregistrat pe circuitul de la Shanghai este de 2:29.640 minute, stabilind cel mai rapid tur de circuit pentru maşini de serie în patru uşi. Recordul a fost stabilit de un Porsche Panamera Turbo standard, adică propulsorul de 4,8 litri cu o arhitectură V8 dezvoltă 500 CP şi un cuplu motor de 700 Nm. Motorul este capabil să propulseze maşina de la 0 la 100 km în doar 4,2 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.