Record de viteză pe gheaţă cu Audi RS6

După ce Bentley Continental Supersports Convertible a spulberat recordul de viteză pe gheaţă, cei de la Audi nu s-au lăsat cu una cu două şi au "aruncat" în luptă un Audi RS6. Rezultatul...recordul a fost îmbunătăţit.

Recordul de viteză pe gheaţă doborât de un Bentley Continental Supersports Convertible cu puţin timp în urmă, a fost îmbunătăţit graţie unui Audi RS6 echipat cu pneuri Nokian. Graţie pneurilor Nokian Hakkapeliitta 7, dar şi a pilotului Janne Laitinen, viteza atinsă de Audi RS6 pe o pistă de gheaţă a fost de 331 km/h, fiind doar cu 7 km/h superioară celei înregistrate de modelul Bentley.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.