Record de viteză | Un tânăr care conducea un Mercedes a dat peste cap aparatele radar

Poliţia Rutieră a înregistrat un nou record de viteză...

Record de viteză | Un tânăr care conducea un Mercedes a dat peste cap aparatele radar Record de viteză | Un tânăr care conducea un Mercedes a dat peste cap aparatele radar

 


Poliţia Rutieră a înregistrat un nou record de viteză după ce l-a prins pe un tânăr, aflat la volanul unui Mercedes cu numere de Germania, circulând cu 244 de kilometri pe oră, scrie Libertatea.ro.

Şoferul de 27 de ani a fost prins circulnd cu această viteză pe Autostrada A1, pe porţiunea dintre Arad şi Timişoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Conform sursei citate, viteaza cu care circula este cea mai mare înregistrată de radarele Poliţiei Rutiere în 2016.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.