Record mondial: 12 Nissan Note trase de un singur om. VIDEO

Cel mai puternic om din lume revine cu un nou record, de data acesta cu valenţe în lumea auto: a reuşit să tragă singur 12 modele Nissan Note, stabilind astfel un nou record Guinness.

Record mondial: 12 Nissan Note trase de un singur om. VIDEO Record mondial: 12 Nissan Note trase de un singur om. VIDEO

În momentul de faţă, titlul de cel mai puternic om din lume este deţinut de lituanianul Zydrunas Savickas, lucru care printre altele, îi permite să tragă singur 12 modele Nissan Note.

Performanţă care a fost consemnată în Guinness Book of Records, la categoria "Cele mai multe maşini trase de un singur om". Mai interesat este faptul că lituanianul nu a avut decât o singură încercare la dispoziţie, ca şi cum nu era de ajuns faptul că cele 12 modele Nissan Note cântăresc împreună 12.941 de kg, sau aproape 13 tone.

Atletul cu greutatea de 170 kg a fost ajutat de un ham special, cu ajutorul căruia a tras convoiul pe o distanţă de cinci metri, în doar 32,9 secunde.

Puteţi viziona realizarea lituanianului în materialul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.