Record mondial: 19 persoane într-un... smart ForTwo!

Din categoria recordurilor trăznite: 19 adolescente din Pakistan au bătut recordul precedent, de "câţi oameni încap într-un smart ForTwo". Vedeţi cum au reuşit acest lucru în video!

Despre smart ForTwo toată lumea ştie că e o maşină de oraş pentru doar două persoane, lucru confirmat şi de denumirea maşinii. Totuşi, poate nu ştiaţi, dar micul smart le-a inspirat unora o idee excentrică: oare câţi oameni pot încăpea într-un astfel de smart ForTwo?

La începutul anului, nişte studenţi australieni au reuşit să intre în Cartea Recordurilor, reuşind să se îngrămădească într-o maşină de acest fel. Câţi? 18 oameni! De 9 ori mai mulţi decât a fost conceput smart ForTwo să transporte...

Însă întotdeauna este loc de mai bine. Sau mai mult, în cazul nostru. Iar, pe final de 2010, recordul australienilor a fost doborât de o echipă de adolescente din Pakistan. Care au reuşit, la rândul lor, să intre în Cartea Recordurilor, datorită unei persoane suplimentare. Astfel, 19 fete au reşit să stea, timp de 5 secunde, într-o astfel de maşină, cu toate portierele închise.

Cum? Cu greu, bineînţeles, lucru care poate fi observat şi din video. Foarte interesant este de unde s-a plecat: maşina a fost primită cadou de una dintre fete de la tatăl său, domnişoara dorind cu tot dinadinsul să-şi celebreze ziua de naştere într-un mod memorabil. Ceea ce i-a reuşit de minune, nu credeţi?

Record mondial: 19 persoane intr-un smart ForTwo de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.