Record Mondial cu Renault Twingo 2

Celebrul pilot cascador Terry Grant a reuşit să întoarcă cu 180 de grade un Renault Twingo GT într-un spaţiu mai larg cu doar 18 cm decât lungimea maşinii.

Renault Twingo GTReuşita este cu atât mai mult impresionantă cu cât la o astfel de manevră importantă este lungimea în diagonală a maşinii, Renault Twingo GT fiind din acest punct de vedere mai mic cu doar 4 centrimetri comparativ cu laţimea locului în care s-a efectuat manevra. Întoarcerea J presupune rotirea maşinii cu 180 de grade şi continuarea parcursului cu spatele şi a fost efectuată cu ocazia Live Action Arena de la Autosport International Show.

Terry a declarat la final: "Pentru stabilirea unui asemenea record ai nevoie de foarte multa agilitate, vizibilitate şi acurateţe. Twingo le are pe toate. Şi cel mai important, în ciuda a şase demonstraţii pe zi şi a numeroase încercări maşina a fost foarte fiabilă. Pe multe maşini nu ai mai putea să le aduci acasă dupa un asemenea tratament."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.