Record mondial: el e cel mai rapid şofer orb din lume

Un bărbat din Marea Britanie şi-a spart propriul record de viteză şi şi-a cimentat titlul de cel mai rapid şofer orb din lume. Şi nu, nu este vorba despre 100 km/h.

Record mondial: el e cel mai rapid şofer orb din lume Record mondial: el e cel mai rapid şofer orb din lume

Un englez, pe numele său Mike Newman, este cel mai rapid şofer orb din lume. Britanicul a atins 323,3 km/h (200,9 mile/oră) la volanul unui Nissan GT-R cu 1.200 CP. De fapt, Newman nu a făcut altceva decât să îşi cimenteze titlul de cel mai rapid şofer orb din lume, având în vedere că tot el a fost până acum deţinătorul recordului. În 2013, el a atins 299 km/h (186 mile/oră) la volanul unui Porsche 911.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.