Record mondial: gogoşi în jurul unei maşini care merge pe două roţi. VIDEO

Da, există aşa ceva. De ce? Nu mă întreba, fiindcă nu ştiu să-ţi răspund cu exactitate. Probabil din acelaşi motiv pentru care aş putea să încerc să stabilesc un record mondial pentru cele mai rapide clipiri din lume - ştiu că s-ar putea să nu-mi iasă, dar totuşi merită să încerc.

Record mondial: gogoşi în jurul unei maşini care merge pe două roţi. VIDEO Record mondial: gogoşi în jurul unei maşini care merge pe două roţi. VIDEO

Oamenii sunt în stare de multe lucruri uimitoare, făcute în general pentru a dovedi că suntem în stare de chestii faine, şi nu doar de mersul zilnic şi plictisitor la birou. Cu toate acestea, mi-e greu să înţeleg care e scopul unui record mondial de gogoşi în jurul unei maşini care merge pe două roţi. Căci aşa ceva există şi a fost stabilit în China de Han Yue şi Zhang Shengjun. Într-un minut, un BMW M4 a reuşit să se învârtă de zece ori în jurul unui Mini care mergea pe două roţi. 

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.