Record mondial la săritura cu monster truck-ul

Pilotul Dan Runte al echipei de monster truck-uri Summit a stabilit un nou record mondial la săritura în lungime cu un monster truck. Cam aşa se distrează americanii…

Record mondial la săritura cu monster truck-ul Record mondial la săritura cu monster truck-ul

Recordul mondial pentru cea mai lungă săritură cu un monster truck a fost stabilit în timpul evenimentului Indianapolis 4-Wheel Jamboree din Statele Unite ale Americii.

Pilotul Dan Runte a sărit cu monstrul său Bigfoot 65,43 metri.

Maşina lui Runte este descrisă de către cei care au construit-o ca fiind „vârful tehnologiei monster truck-urilor”. Sub caroseria din fibră de sticlă se află un motor de 9.25 litri care funcţionează cu metanol, opt amortizoare încărcate cu azot şi patru anvelope, fiecare cu dimensiunile de 66x43x25. Ţoli, nu centimetri.

Urmăriţi clipul de mai jos şi spuneţi-ne ce credeţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.