Record mondial: Nissan Juke Nismo RS e cea mai rapidă maşină pe două roţi (VIDEO)

Cascadorul Terry Grant a vrut să bată recordul pentru cea mai rapidă milă parcursă pe două roţi într-o maşină. Întâmplarea face că fostul record îi aparţinea tot lui, aşa că nu prea s-a supărat nimeni atunci când l-a spart.

Record mondial: Nissan Juke Nismo RS e cea mai rapidă maşină pe două roţi (VIDEO) Record mondial: Nissan Juke Nismo RS e cea mai rapidă maşină pe două roţi (VIDEO)

În acest weekend se desfăşoară minunatul Goodwood Festival of Speed 2015, unde şi-au făcut apariţia o sumedenie de maşini extraordinare - de la bătrânul Fiat S76 care e capabil să te facă să surzeşti şi până la cele mai noi modele de serie ale producătorilor auto. Totodată, în spectacol intră şi cascadori, printre care şi Terry Grant, care a vrut să bată recordul pentru cea mai rapidă milă parcursă într-o maşină pe două roţi.

Zis şi făcut. Grant, la volanul unui Nissan Juke Nismo RS, a parcurs o milă (1,6 km) în două minute şi zece secunde pe două roţi. Vechiul record, stabilit tot de el, era de două minute şi 45 de secunde.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.