Record mondial pentru Team Hot Wheels la aniversarea a 100 de ani Indianapolis 500

Indianapolis 500 este cursa supremă pentru americani. Cine câştigă această cursă intră în istorie. Dar poţi intra în istorie stabilind şi un record mondial, ceea ce a făcut Team Hot Wheels împreună cu Tanner Foust.

Record mondial pentru Team Hot Wheels la aniversarea a 100 de ani Indianapolis 500 Record mondial pentru Team Hot Wheels la aniversarea a 100 de ani Indianapolis 500

Un zbor de 101,193 metri, suficient pentru a stabili un nou record mondial. Hot Wheels , celebrul producător de jucării a pus bazele unei echipe care doreşte să aducă în lumea reală fanteziile din lumea copiilor. Tanner Foust - Yellow Driver a spulberat vechiul record, zburând cu 9,4 metri mai mult.

Pentru a fi siguri de stabilirea recordului, Team Hot Wheels au apelat la o rampă de lansare aproape verticală cu o înălţime de 27,5 metri. Pilotul american are şi un record mondial acum în palmares pe lângă cele trei titluri câştigate la X Games şi cele două din Formula Drift. Mai are pe lista de realizări şi cascadoriile din Tokyo Drift, Dukes of Hazzard, Bourne Ultimatum, Iron Man 2.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.