Record negativ de consum pentru Bugatti Veyron Supers Sports

Agenţia guvenamentală pentru protecţia mediului din USA realizează anual un top al maşinilor cele mai economice. Dar şi al celor care consumă cel mai mult. În acest an, Veyron Super Sports ia "titlul"!

Record negativ de consum pentru Bugatti Veyron Supers Sports Record negativ de consum pentru Bugatti Veyron Supers Sports

Cele mai economiceDacă ne referim la TOP 10 cele mai puţin poluante maşini din SUA, nu ne va mira că topul este dominat de maşini hibrid (9 din cele 10 modele), iar pe locul întâi se situează Toyota Prius, având consumuri de 51 mpg în ciclu urban (circa 4,6 litri/100 km), respectiv de 48 mpg pe autostradă (circa 4,9 litri/100 km).

Iată, însă, că la capătul clasamentului (adică "primul de la coadă") regăsim pe nimeni altcineva decât pe recentul încoronat de către Guiness Book cu titulatura de "ca mai rapidă maşină de serie": Bugatti Veyron Super Sports.

Marii consumatoriMaşina de 1.200 CP şi cu o viteză maximă omologată în Cartea Recordurilor de 434 km/h reuşeşte valori de 8 mpg în regim urban (circa 29,4 litri/100 km), respectiv 15 mpg pe autostradă (adică în jur de 15,6 litri/100 km). Valori măsurate după standardele nord-americane.

Cu alte cuvinte, cea mai hulită maşină de către ecologişti în 2011 va fi Bugatti Veyron Super Sports. Alături de care mai putem enumera, în acest TOP 10 al celor mai gurmande maşini, offroaderele Mercedes G 55 AMG sau ML 63 AMG, precum şi limuzinele Bentley Continental Flying Spur sau Rolls Royce Phantom.

Dar punem pariu că proprietarilor acestor maşini anti-ecologie nu le pasă de consum...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.