Record pe Nurburgring contestat

Redactorii de la Pistonheads declară că au găsit secretul pentru care Nissan GT-R a fost în stare să realizeze un timp atît de bun pe circuitul german.

Record pe Nurburgring contestat Record pe Nurburgring contestat
Așa cum vă prezentam de curând, noul Nissan GT-R a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring într-un timp de 7 minute și 29 de secunde, printre cele mai bune performanțe atinse de o mașină de serie. Dar britanicii de la Pistonheads, afirmă că în ciuda faptului că oficialii japonezi au declarat că modelul este complet nemodificat, acesta ar fi totuși diferit de versiunea comercializată în Japonia.

În realitate se afirmă că GT-R-ul destinat pieței americane va avea o suspensie îmbunătățită iar cel european va fi superior acestuia prin diferențialul spate recalibrat și o direcție mai bună. Iar această versiune a fost folosită la stabilirea timpului. Și dacă este una oficială, care urmează să fie comercializată, ne întrebăm ce rost are atunci contestarea rezultatului de către britanici?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.