Recordul mondial pentru parcarea laterală merge în China

La începutul acestui an, un german a reuşit să doboare recordul mondial pentru parcarea laterală între două maşini. Recent, însă, un chinez i-a ”furat” acest trofeu... cu 2 cm. Vedeţi în continuare despre ce este vorba.

În luna aprilie a acestui an, germanul Ronny Wechselberger a reuşit să intre în Guiness World Record la secţiunea "cea mai strâmtă parcare laterală". La volanului unui Volkswagen Polo, Ronny C-Rock a reuşit să facă o manevră perfectă de pacare laterală într-un spaţiu mai mare cu doar 26 cm decât maşina sa.

Germanul Ronny Wechselberger - record de parcare laterala de pe tare.ro

O lună mai târziu, însă, a fost rândul chinezului Zhang Hua să intre în centrul atenţiei, reuşind să realizeze o parcare laterală într-un spaţiu cu doar 24 cm mai mare decât maşina sa, fiind astfel mai bun decât german cu 2 cm. Ambele manevre au fost realizate în stil cascadorie, cu răsucirea maşinii la 180 de grade prin tragerea frânei de mână.

Chinezul Zhang Hua, noul recordmen la parcarea laterala de pe tare.ro

CÂT DE GREU VI SE PARE DE FĂCUT O ASTFEL DE PARCARE LATERALĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.