Recordurile de viteză ale săptămânii trecute

În săptămâna care a trecut radarul a prins...

Recordurile de viteză ale săptămânii trecute Recordurile de viteză ale săptămânii trecute

În săptămâna care a trecut radarul a prins 34 de şoferi care circulau cu viteză excesivă. Cea mai mare viteză - 225 de kilometri la oră, pe autostrada A3 Turda-Borş.

Potrivit Poliţiei, în perioada 2 - 8 octombrie, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru siguranţa şi fluenţa traficului pe autostrăzi au depistat 34 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.

Pe A1, 16 şoferi au fost prinşi circulând cu viteze cuprinse între 183 şi 218 kilometri la oră, iar pe autostrada A2, aparatul radar a înregistrat un conducător auto care se deplasa cu o viteză de 194 kilometri la oră.

Tot în această perioadă, pe autostrada A3, poliţiştii au depistat 18 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 şi 225 kilometri la oră.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 6 octombrie, la kilometrul 26 al Autostrăzii A3 Turda-Borş, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Braşov, care circula cu 225 kilometri la oră.

Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Sursă: Digi24 via News.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.