Red Bull Night Race – pentru fanii Formula 1

Eşti fan Formula 1? Ţi-ai dorit întotdeauna să faci parte din echipa de pit stop? Red Bull te provoacă la duel pe 24 august.

Red Bull Night Race – pentru fanii Formula 1 Red Bull Night Race – pentru fanii Formula 1

Vrei să experimentezi viteza cu care mecanicii reuşesc să schimbe pneurile monospotului în doar câteva secunde? Atunci Red Bull te invită miercuri, 24 august, începând cu ora 23.00, în Player Summer Club din Bucureşti pentru a participa la Red Bull Night Race - o întrecere de 2 la 2 a celor mai pricepuţi şi îndemânatici "tehnicieni". Sună un prieten în care ai încredere şi vino să-ţi testezi rapiditatea pe un monopost de Formula 1 - Red Bull Racing. Înscrierile se fac la faţa locului. Cu cât reuşesti să schimbi pneurile mai repede, cu atât ai şanse mai mari să urci pe podium.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.