Red Bull Racing a schimbat anvelopele maşinii de Formula 1 în doar 1,9 secunde - VIDEO

Red Bull Racing are la boxe una dintre cele mai bune echipe de mecanici din Formula 1, iar noua lor reuşită a fost postată pe internet.

Red Bull Racing a schimbat anvelopele maşinii de Formula 1 în doar 1,9 secunde - VIDEO Red Bull Racing a schimbat anvelopele maşinii de Formula 1 în doar 1,9 secunde - VIDEO

Red Bull Racing are la boxe una dintre cele mai bune echipe de mecanici din Formula 1, iar noua lor reuşită a fost postată pe internet.

În timpul Marelui Premiu al Marii Britanii din wekeendul trecut, Red Bull Racing l-a chemat pe pilotul Pierre Gasly la boxe pentru schimbarea anvelopelor.

La doar 1,91 secunde după ce a intrat la boxe, Gasly a repornit în cursă, iar Red Bull Racing a stabilit un record mondial.

 

 

Recordul anterior era cu doar 0,01 secunde mai lent şi era deţinut de Red Bull Racing şi Williams.

Clipul video este uimitor. Mecanicii încep să scoată prezoanele înainte ca maşină să fie complet oprită şi ridicată. O altă echipă începe să monteze imediat noile anvelope, iar prezoanele sunt imediat strânse şi Gasly porneşte.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.