Reduceri de lux: Maybach mai ieftin cu 100.000 de dolari

Aflat pe ultima sută de metri, brandul german de lux devine acum mai accesibil, datorită reducerii de 100.000 de dolari, aplicate întregii game de limuzine.

Reduceri de lux: Maybach mai ieftin cu 100.000 de dolari Reduceri de lux: Maybach mai ieftin cu 100.000 de dolari

Este de notorietate faptul că anul 2013 va rămâne în istoria industiei auto drept data oficială a decesului mărcii Maybach. Dispărut după Cel de-Al Doilea Război Mondial, dar resuscitat de grupul Daimler în 2002, brandul german de superlux nu a convins îndeajuns de mulţi clienţi astfel încât să devină profitabil.

Mai mult, de curând compania-mamă a recunoscut faptul că fiecare Maybach ieşit de pe linia de producţie înseamnă, împlicit, o pierdere de aproape 300.000 de euro. Soluţia găsită de germani pe ultima sută de metri, pentru a mai salva situaţia, pare foarte avantajoasă pentru clienţi. Fiecare model de Maybach va beneficia de un preţ mai mic cu 100.000 de euro.

Astfel, preţul lui Maybach 62 începe de la 430.450 de dolari, în timp ce 57, cel mai accesibil model al mărcii în actualele condiţii, porneşte acum de la 379.050. Totuşi, reducerea de 100.000 de dolari este irelevantă în cazul ultraluxosului Laundaulet, al cărui preţ de 1,38 milioane de dolari rămâne accesibil doar celor excesiv de bogaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.