Regele a murit, trăiască nou Rege al SUV-urilor uriaşe

Ce ziceţi de noul Range?

Regele a murit, trăiască nou Rege al SUV-urilor uriaşe
Regele a murit, trăiască nou Rege al SUV-urilor uriaşe

Land Rover a lansat Range Rover Sport undeva pe la jumătatea anului. O dată cu asta a venit pe lume şi un PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vechicle), cu 400 de cai (aproape 100.000 de euro preţ).

Modelul anterior fusese lansat în 2013. Englezii rămăseseră datori cu faclieft-ul modelului de linie, Range Rover. Azi a apărut pe net, pe un cont oarecare, filmuleţul de prezentare al noului Range Rover 2018.

Deşi nu se văd moficări cu ochiul liber, infotainment-ul dinăuntru a fost înlocuit cu unitatea Touch Pro Duo, prima oară pe modelul Velar. 

 

NOUL RANGE ROVER 2018 (GALERIE FOTO)

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.