Reminder: de ce nu e bine să fii supărat pe viaţă

Atunci când eşti supărat pe viaţă, Universul o să-ţi reamintească subtil cât de scurtă poate fi viaţa.

Reminder: de ce nu e bine să fii supărat pe viaţă Reminder: de ce nu e bine să fii supărat pe viaţă

Uită-te la băiatul din clipul de mai jos. În mod cert moare de plictiseală, pare posomorât, pare că nimic nu-i poate insufla o stare de bună dispoziţie. Universul are însă modul său de a-ţi transmite mesaje atunci când te aştepţi mai puţin. De exemplu, în cazul acesta a trimis o maşină în viteză către el, care s-a oprit într-un stâlp doar la câţiva metri (periculos de puţini) de el.

Copii, dacă e să învăţăm ceva din asta... fiţi voioşi şi încercaţi să mergeţi cât mai la adăpost, pentru că mulţi nebuni cu maşini sunt în oraş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.