Renault a produs cea mai rapidă maşină din lume

Pentru a celebra victoriile din Formula 1, constructorul francez a dezvoltat şi lansat o maşină capabilă să atingă viteze ameţitoare.

Renault a produs cea mai rapidă maşină din lume Renault a produs cea mai rapidă maşină din lume

Cam aceasta este explicaţia care ar fi putut fi folosită de Poliţia Româna pentru a-şi justifica amenda dată de radarele fixele de la Baloteşti. Amenda a fost primită de un şofer care mergea cu un Renault cu motor de doar 1,6 litri. Cum pentru atingerea unor asemenea viteze este nevoie de cel puţin 1500 CP, performanţele departamentului tehnic de la Renault sunt cel puţin impresionante.

Revenind puţin cu picioarele pe pământ, Poliţia Română a recunoscut că este vorba de o eroare din partea aparatelor de măsură, apărută în timpul recalibrărilor. Poliţistul de serviciu a fost însă iertat, datorită circumstanţelor atenuante, el fiind nevoit să sorteze zilnic aproape 2000 de amenzi. Mai multe puteţi vedea aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.