Renault a susţinut sportivii români de la Olimpiada Soci 2014

Renault România i-a întâmpinat pe sportivii români la întoarcerea în ţară cu emoţie şi bucurie. Momentul a adus zâmbete pe chipurile sportivilor şi le-a demonstrat că suporterii lor sunt tot timpul alături de ei.

Renault a susţinut sportivii români de la Olimpiada Soci 2014 Renault a susţinut sportivii români de la Olimpiada Soci 2014

Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a susţinut delegaţia română ce ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, desfăşurate în perioada 7-23 februarie 2014.

Pe toată durata Olimpiadei, Renault România a transmis pe pagina de Facebook noutăţi şi informaţii legate de disciplinele din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă, dar şi despre rezultatele sportivilor noştri prezenţi la Soci.

În încercarea de a creşte interesul publicului român pentru sporturile de iarnă, Renault România a creat un mic ghid ilustrat ce explică în imagini regulile esenţiale pentru fiecare dintre cele 15 discipline. 

Prin fiecare mesaj de susţinere adresat sportivilor pe toată durata Jocurilor Olimpice, din  dorinţa de a le fi alături cu orice ocazie pentru a-i încuraja, Renault îşi exprimă angajamentul de a respecta şi promova adeziunea la valorile olimpice de fair play, profesionalism şi excelenţă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.