Renault are un nou partener pe piaţa de maşini electrice din China

Grupul Renault şi Jiangling Motors Corporation Group (JMCG) au înfiinţat un joint venture pentru a promova dezvoltarea industriei maşinilor electrice în China, informează Renault. Francezii vor deveni acţionar majoritar la JMEV, subsidiară JMCG, cu o participaţie de 50% obţinută printr-un aport de capital de 128 de milioane de euro.

Renault are un nou partener pe piaţa de maşini electrice din China Renault are un nou partener pe piaţa de maşini electrice din China

Grupul Renault şi Jiangling Motors Corporation Group (JMCG) au înfiinţat un joint venture pentru a promova dezvoltarea industriei maşinilor electrice în China, informează Renault. Francezii vor deveni acţionar majoritar la JMEV, subsidiară JMCG,  cu o participaţie de 50% obţinută printr-un aport de capital de 128 de milioane de euro.

Această cooperare face parte din strategia stabilită de JMCG şi Renault. Prin această companie mixtă, grupul Renault îşi va putea extinde influenţa pe piaţa maşinilor electrice din China, în timp ce JMCG va putea integra mai multe resurse, ceea ce îi va asigura o creştere mai rapidă pe viitor.

Înfiinţată în 2015, JMEV este o subsidiară a JMCG, şi a obţinut la scurt timp după apariţie certificarea de a produce maşini electrice cu baterii pentru pasageri. Compania a devenit rapid un jucător important pe piaţa maşinilor electrice din China.

JMEV va continua cercetările în domeniul maşinilor electrice şi tehnologie de conectivitate, încercând în acelaşi timp să producă o gamă întreagă de vehicule pentru brandul EVEASY.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.