Renault Arkana a fost lansat în Rusia. Cât costă şi ce oferă primul coupe SUV al francezilor – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 10 iul. 2019 Știri auto

Renault a lansat la vânzare în Rusia noul model coupe SUV Arkana, iar pentru moment aceasta este singura piaţă unde este disponibil, informează Carscoops.com

Renault Arkana are preţuri începând cu aproape 16.000 de dolari, iar versiunea de bază Life vine echipată cu un motor aspirat de 1,6 litri care produce 113 cai-putere, o transmisie manuală cu 5 trepte şi tracţiune faţă. Dotările standard includ faruri LED Pure Vision, jante de aliaj pe 17 inchi, radio cu conexiune Bluetooth, geamuri electrice, aer condiţionat şi volan reglabil pe înălţime şi adâncime.

Cei care vor mai multă putere pot opta pentru noua unitate Renault-Daimler de 1,3 litri care produce 150 de cai-putere şi este oferită cu o transmisie CVT X-Tronic. Această versiune este oferită şi cu tracţiune integrală.

Renault Arkana vine în trei niveluri de echipare (Life, Drive şi Style), dar şi ediţia limitată Edition One. Aceasta din urmă costă 23.500 de dolari în varianta cu tracţiune integrală, motorul TCe de 150 CP şi transmisie CVT, dar şi sistemul Multi-Sense cu moduri de condus.

Pe lista de opţionale se regăseşte sistemul de infotainment Easy Link cu display tactil de 8 inchi cu Apple CarPlay, Android Auto şi Yandex Avto, sistem de sonorizare Bose, lumini ambientale, sistem de camere video 360 de grade şi altele.

Noul Arkana este construit la fabrica Renault din Moscova.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide