Renault Clio Exception2 – ediţie limitată

Francezii iubesc ediţiile limitate, cei de la Renault nu fac notă discordantă şi, profitând de succesul primei ediţii Renault Clio Exception, scot pe piaţă partea a doua.

Renault Clio Exception2 – ediţie limitată Renault Clio Exception2 – ediţie limitată
Având ca punct de pornire versiunea Dynamic, Clio Exception2 aduce o serie de dotări cu iz sportiv:  tapiţerie piele, jante din aliaj de 16’’, pilot automat şi geamuri spate de culori închise. Această ediţie limitată va fi disponibilă cu nouă nuanţe exterioare metalizate şi una nemetalizată.

Precedentă ediţie a atras 35.000 de cumpărători, cifră considerată mai mult decât mulţumitoare de constructorul francez. Renault Clio Exception va fi lansat spre vânzare în luna martie, în Franţa şi va porni de la 16.150 euro. Cea mai scumpă variantă va ajunge la 20.250 si va fi dotată cu motorul 1,5 dCi de 105 cai.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.